Nu beschikbaar!

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang een digitaal exemplaar

Recent Posts

Over VREUGDE en SUCCES

Zojuist ontving ik een dikke dank je wel van Liesje. Een paar maanden geleden was ik bij haar voor een sessie Zielentaal. Voor haar was de boodschap "Joy is my succes". Dit schreef ze mij vandaag:

Pauline, ik wil je nog bedanken voor dit belangrijke inzicht. Het belangrijke inzicht is, dat wat ik wilde bereiken met succes is het gevoel geslaagd te zijn, de overwinning, diepe vreugde...Dus mijn meetlat was de verkeerde. Ik keek door de verkeerde bril naar succes.

Ik kan de diepe vreugde die succes zou oproepen niet door uiterlijk succes bereiken, maar door plezier en vreugde in het leven te hebben, door het leven van mijn talenten. Dan pas kan ik ook succes in de uiterlijke wereld aantrekken, want de talenten zijn bezield met vreugde en plezier.


Dus DIKKE DANK JE WELContact

Bel of mail voor meer info of een afspraak

 

Pauline van Rijckevorsel

06-19884265

 

pauline@zielentaal.nl

 

De Bilt | op locatie | Online

KvK: 75528827  BTW: NL860313724B01

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Black Instagram Icon
  • Google+ Social Icon

Zielentaal privacystatement

Naam *

E-mailadres *

Telefoon

Onderwerp

Bericht

© 2020 Zielentaal zielentaal is een onderdeel van BSCMP Management B.V.